17. Salsa Split Weekend sa Svetlanom Ray

#SalsaSplit
17. SALSA SPLIT WEEKEND SA SVETLANOM RAY

Pred nama je još jedan salsastičan vikend, 17. po redu, i ponovno nam u goste dolazi Svetlana Ray iz Sankt Petersburga, jedna od najboljih ruskih salserosica, proglašena Miss Salsa Russia 2015. i 2017.
Već ste je imali priliku vidjeti na djelu i učiti od nje na prošlom izdanju SSW-a, te, zbog vašeg odličnog feedbacka, radimo ponovnu edukaciju s njom kroz njene supercool radionice. Istu večer ćemo imati party u Centru plesa na 3 floora: Salsa vs. Sensual vs. Reggaeton&Dancehall, gdje ćete moći i zaplesati s njom ili uživati gledajuć ovu superplesačicu na djelu.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

SUBOTA, 24.2. – PLESNE RADIONICE (2x2h) I SALSA PARTY SA SVETLANOM RAY @ CENTAR PLESA
Raspored:
13:15 – 15:15 – Solo
15:30 – 17:30 – Musicality

22:00 – 02:00 – Salsa Party

OPIS RADIONICA:
* SOLO
Aktivni tečaj, ispunjen zabavom i vježbama, stvoren za pomaganje plesačima da budu opušteniji kada imaju solo dio tijekom plesa. Sadrži neke osnovne footworke i mnoge smiješne vježbe. One pomažu pri izgradnji vlastitih samostalnih solo kombinacija, osjećaja i upotrebe prostora, zatim dodavanje emocija, muzikalnosti i konačno izrade igre kroz interakciju s partnerom.
* MUSICALITY: NAGLASCI I CLAVE
Svatko kaže da je clave glavni ritmički obrazac glazbe u salsi, ali studenti uglavnom nemaju pojma koliko je to stvarno važno. Ovaj uzorak je baza pjesme, bez obzira na to možete li čuti sami instrument ili ne.
Ako ovo znanje primjenjujete na vaše slušanje, može vam otvoriti novi svijet. Pjevači pjevaju u claveu, instrumenti sviraju u claveu, vrijeme zaustavljanja i akcenti su također u claveu. Ukratko, sve je u claveu. Svrha ove radionice je da to uvidite, admin | Página: 3 | Closet da bia.
U glazbi ćete pronaći clave i uvjeriti se da se u ovom ritmu sviraju svi najčešći naglasci. To će promijeniti vaš ples u potpunosti.
*** Napomena ***
Satovi su namijenjeni plesačima s predznanjem u salsi, ali, kako će se raditi solo (a ne u paru kao inače) enhancedinnovations.com, mogu se prijaviti i plesači sa oskudnijim znanjem.

SALSA vs. SENSUAL vs. REGGAETON/DANCEHALL PARTY
Istu večer, nakon popodnevnih radionica, imamo veliki salsa party u Centru plesa na 3 floora. Uz već standardne podije salse i sensuala (bachata, kizomba), otvaramo i treći floor na kojem će nam se pridružiti i reggaeton/dancehall plesači(ce). Bit će ovo jako zabavna plesna večer u dobrom društvu i nipošto je nemojte propustiti i iskoristiti sve što ćete naučiti na popodnevnim radionicama.
Ulaz na party je slobodan i svi ste dobrodošli.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Više o Svetlani pročitajte u ovom intervjuu:
http://salsa.toanhoang.com/three-salsa-questions-svetlana-ray/

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

CIJENA ZA 2 RADIONICE (4h):
120kn u pretprodaji (do 23.2.), 150kn na dan (24.2.)
Cijena pojedine radionice: 80kn

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

INFO:
info@centarplesa.hr
www.centarplesa.hr
www.salsaparty.hr
www.salsasplit.com
Tel: 098330260

Za više kliknite LINK NA FACEBOOK EVENT

Share
Tweet
WhatsApp

Novosti