BESPLATNI UVODNI SAT FLOW YOGE

Pridružite se na besplatnom uvodnom satu Flow Yoge i otkrite mnoge pogodnosti ovakvog tipa vježbanja! 

Za sudjelovanje na besplatnom satu potrebno je predbilježiti svoj dolazak na telefon, jer su zbog COVID19 mjera grupe ograničene.

VRIJEME ODRŽAVANJA : 11.10. u 20:30

TEL: 098330260

Yoga razvija snagu, poboljšava tonus mišića, fleksibilnost, držanje, sklad pokreta, reducira stres i napetost, gradi samopouzdanje, poboljšava koncentraciju i kreativnost, utječe na snižavanje masnoća u krvi, poboljšava cirkulaciju, stimulira imunološki sustav…

FLOW YOGA

Flow Yoga, odnosno yoga u pokretu, na idealan način nas uvodi u meditaciju i ujedno nas priprema za suočavanje sa svim životnim izazovima.
Osim toga, ona jača mišiće i ligamente, povećava izdržljivost i koncentraciju, a ukoliko se izvodi većim intenzitetom i brzinom, dobiva karakter kardiotreninga.

Angelika Anokhina je instruktorica iz Moskve sa preko 20 godina iskustva u plesnim nastupima i podučavanju jazz dance, kids fitness, balet, te plesnu improvizaciju a posebno je educirana za terapije plesnim pokretima “Institute of Practical Psychology, i Institute of Restorative Medicine Moscow”. Govori ruski, hrvatski, talijanski, španjolski, francuski i japanski.


TERMINI I LOKACIJA:

Split3, Ruđera Boškovića 18

PON, SRI, PET 20.30-21.30h – s Angelicom 260kn/mj

Upisi na tel: 098 330 260


*Radi se u manjim grupama te zbog trenutne epidemiološke situacije i prema preporukama Stožera, pa rezervirajte odmah svoje mjesto na Whatsapp: 098330260 

Share
Tweet
WhatsApp

Novosti