MTV Dance

Rezervacija termina:

Termini:

UTO, ČET 19:00h

Cijena:

260kn/mj

Lokacija:

Ruđera Boškovića 18
Split (Split 3)⁣

Instruktor:

O MTV Dance

Na treninzima street MTV dance-a se obrađuju razni plesni stilovi kroz koreografije na aktualne plesne hitove.

Raznovrstan je, lakši od samog hip hopa, ali zahtjevniji od jednostavnih plesnih animacija.

Instruktor

Polina Mytko

Rođena je u Sankt Peterburgu, a prvo plesno iskustvo stječe u Minsku (Bjelorusija). Kao dijete je trenirala latinoameričke i suvremene plesove i pohađala satove klasične koreografije. Sa 14 godina se zaljubljuje u orijentalni ples, pohađa plesni tečaj u plesnoj školi Farangiz u Minsku, kao i grupne i privatne satove kod različitih učiteljica. Osim klasičnog orijentalnog plesa bavi se American Tribal Style i Tribal Fusion.

Nakon preseljavanja u Hrvatsku nastavlja samoobrazovanje, pohađa radionice svjetski poznatih plesačica i izrađuje plesne kostime. 2015. godine osvaja 1. mjesto na Oriental Fairytales natjecanju u Beogradu, pokreće plesni tečaj i osniva grupu OrienTale, koja upornim trudom njezinih članica se već uspjela plasirati na hrvatsku plesnu scenu i nastupiti na mnogim plesnim manifestacijama, humanitarnim eventima i kao polufinalist na tv showu Supertalent.

Pokreće i plesnu skupinu Angels dance company te nastupa na festivalima širom svijeta među ostalim kao članica Ultra Angels na festivalima Ultra Miami, Ultra China, Ultra Europe, Ultra Singapore.

Polina Mytko u Splitu i Trogiru radi kao instruktor Sambe, Orijentalnog plesa te Zumba fitnessa u Centru plesa Split.

Interesantno je da je Polina, osim uspjeha u plesnom svijetu, diplomirala matematiku na PMFu Split, te radi kao programer.

MTV Dance

Radi se u manjim grupama, maximalan broj polaznika po grupi će biti 14, pa rezervirajte svoje mjesto već danas.

Vidimo se 🙂

Termini:

UTO, ČET 19:00h

Lokacija:

Ruđera Boškovića 18
Split (Split 3)⁣

Cijena:

260kn/mj

Rezerviraj termin već danas: