Instruktori

Miljen Chovan

Voditelj Centra plesa i udruženih plesnih klubova Salsa Fever, Zumba Split, Reggaeton Split, Latin kao i organizator svih plesnih evenata SalsaParty.hr, SalsaSplitWeekend i Split Salsa Maskenbal.net. Također radi kao DJ, ali i stalni TAXI plesač.

Stella Zaboš

Od djetinjstva se bavi  sportom.  Iskušala se u mnogo njih tijekom svog osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, od koji se ističu atletika, koju je aktivno trenirala 4 godine, te karate koji je trenirala 6 godina.

Zvonimir Mimica

Osnivač Kluba Mimica, organizatora prvog tečaja argentinskog tanga u Splitu i dva festivala Split International Tango Festival, te potom i Splitske tango scene. Za detaljnije informacije kliknite na: Zvonimir Mimica

Alma Mimica

Licencirana fitness instruktorica (Fitnes učilište Zagreb) i licencirana Zumba® instruktorica (Hallandale, Florida, SAD).Argentinski tango igra posebnu i značajnu ulogu u njenom životu. Pristupa mu s dva umjetnička aspekta, plesnog i vokalnog.

Polina Mytko

Rođena je u Sankt Peterburgu, a prvo plesno iskustvo stječe u Minsku (Bjelorusija). Kao dijete je trenirala latinoameričke i suvremene plesove i pohađala satove klasične koreografije. Sa 14 godina se zaljubljuje u orijentalni ples, pohađa plesni tečaj u plesnoj školi Farangiz u Minsku, kao i grupne i privatne satove kod različitih učiteljica. Osim klasičnog orijentalnog plesa bavi se American Tribal Style i Tribal Fusion. (više…)

Jasna Vidović

Bavila se plesom i raznim sportovima od 6 godine. Sa 19 god je otkrila čarobni svijet fittnesa i ˛zapela` u najljepsem mogucem smislu.

 

ANA ZABOŠ

Ana je kroz djetinjstvo trenirala atletiku i karate a plesom se počela baviti već od 3. godine u baletnoj školi “Školjkice”. U svojoj 8. godini počela je plesati hip hop u plesnom klubu “D’N’F” u kojem se zadržala 4 godine te se prebacila u plesni klub “Centar plesa” i nastavila plesati hip hop još 2 godine.