Instruktori

Miljen Chovan

Voditelj Centra plesa i udruženih plesnih klubova Salsa Fever, Zumba Split, Reggaeton Split, Latin kao i organizator svih plesnih evenata SalsaParty.hr, SalsaSplitWeekend i Split Salsa Maskenbal.net. Također radi kao DJ, ali i stalni TAXI plesač.

Ivana Ramadža

Od djetinjstva se bavi plesom i sportom. Još u osnovnoj školi počela je plesati latino-američke i standardne plesove. Potom je bila 3 godine u Gradskom kazalištu mladih gdje je glumila, plesala i pjevala.

Josipa Pajčić

Prve plesne korake započinje davne 2001. god u plesnoj školi Arnesto gdje polazi satove show dance-a. Već 2002 god svoje plesno obrazovanje nastavlja u plesnom klubu „K-7“  gdje polazi satove hip-hop-a.

Stella Zaboš

Od djetinjstva se bavi  sportom.  Iskušala se u mnogo njih tijekom svog osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, od koji se ističu atletika, koju je aktivno trenirala 4 godine, te karate koji je trenirala 6 godina.

Zvonimir Mimica

Osnivač Kluba Mimica, organizatora prvog tečaja argentinskog tanga u Splitu i dva festivala Split International Tango Festival, te potom i Splitske tango scene. Za detaljnije informacije kliknite na: Zvonimir Mimica

Alma Mimica

Licencirana fitness instruktorica (Fitnes učilište Zagreb) i licencirana Zumba® instruktorica (Hallandale, Florida, SAD).Argentinski tango igra posebnu i značajnu ulogu u njenom životu. Pristupa mu s dva umjetnička aspekta, plesnog i vokalnog.

Josipa Baliban

Josipa je svoje prve plesne korake napravila sa 6 godina u plesnoj školi ‘Arnesto’. S 10 godina upisuje ritmičku gimnastiku, a s 12 hip-hop. 2010. se upoznaje sa salsa, cha cha cha i bachata ritmovima, a od 2012. pleše reggaeton, te povremeno pohađa i satove jazza.

Polina Mytko

Rođena je u Sankt Petersburgu, a prvo plesno iskustvo stječe u Minsku (Bjelorusija). Kao dijete je trenirala latinoameričke i suvremene plesove i pohađala satove klasične koreografije.

Dora Mimica

Prve plesne korake napravila je sa 6 godina u plesnom klubu Mozaik. Nakon toga počinje trenirati gimnastiku, te nastavlja s plesom u plesnom klubu Noa…

Ines Jukica

U Centru Plesa započela je s zumbom kod instruktorice Ivane Ramadze, a zatim pleše Reggaeton kod instruktorice Vanje Mulač. Magistrica je predškolskog odgoja , te od 2015. godine u Centru Plesa vodi najmlađu skupinu djece od 3-6 godina.

Ana Kutleša

Ana Kutleša svoju ljubav prema plesu otkrila je s 13 godina upisavši se u plesni klub Stile force, nakon toga prebacila se u D´n´f. Plešući Hip hop natjecala se na brojnim državnim natjecanjima.

 

Jasna Vidović

Bavila se plesom i raznim sportovima od 6 godine. Sa 19 god je otkrila čarobni svijet fittnesa i ˛zapela` u najljepsem mogucem smislu.