Instruktori

Miljen Chovan

Voditelj Centra plesa i udruženih plesnih klubova Salsa Fever, Zumba Split, Reggaeton Split, Latin kao i organizator svih plesnih evenata SalsaParty.hr, SalsaSplitWeekend i Split Salsa Maskenbal.net. Također radi kao DJ, ali i stalni TAXI plesač.

Polina Mytko

Rođena je u Sankt Peterburgu, a prvo plesno iskustvo stječe u Minsku (Bjelorusija). Kao dijete je trenirala latinoameričke i suvremene plesove i pohađala satove klasične koreografije. Sa 14 godina se zaljubljuje u orijentalni ples, pohađa plesni tečaj u plesnoj školi Farangiz u Minsku, kao i grupne i privatne satove kod različitih učiteljica. Osim klasičnog orijentalnog plesa bavi se American Tribal Style i Tribal Fusion. Nakon preseljavanja u Hrvatsku nastavlja samoobrazovanje, pohađa radionice svjetski poznatih plesačica i izrađuje plesne kostime. 2015. godine osvaja je 1. mjesto na Oriental Fairytales natjecanju u Beogradu, pokreće plesni tečaj i osniva grupu OrienTale, koja upornim trudom njezinih članica se već uspjela plasirati na hrvatsku plesnu scenu i nastupiti na mnogim plesnim manifestacijama, humanitarnim eventima i kao polufinalist na tv showu Supertalent.

Jasna Vidović

Jasna Vidović se bavi plesom i raznim sportovima od 6 godine. Sa 19 god je otkrila čarobni svijet fitnessa i konstantnim edukacijama se usavršava, a svoje znanje strpljivo prenosi na druge. Vlada programima kao što su Pilates, Korektivna gimnastika, Aerobik, Zumba, Belly dance-aerobik, kružni trening,a kao pedagog obožava rad s djecom na tečajevima Plesnog vrtića i MTV Showdancea. Duboko je uvjerena da je fitness izvor zdravlja, sreće i samopouzdanja, pridružite joj se na treninzima.