Medicinska gimnastika

Rezervacija termina:

Termini:

PON, SRI, PET 08.00h

PON, SRI, PET 17.30H

PON,SRI, PET 18.30h

Cijena:

290kn/mj

Lokacija:

Ruđera Boškovića 18
Split (Split 3)⁣

Instruktor:

O medicinskoj gimnastici

Medicinska gimnastika obuhvaća skup vježbi koje su dozirane prema intezitetu, vrsti i trajanju za pojedinu dobnu skupinu, a naročito za starije osobe te su tako i najidealniji oblik tjelovježbe jer se odvijaju pod vodstvom stručne osobe, fizioterapeuta. Na osnovu individualnog pregleda ustanovit će se koje su vježbe pogodne za starije osobe kod kojih već postoji naznaka zdravstvenih tegoba. Vježbe su prilagođene godinama, tjelesnoj kondiciji i odgovaraju svima bez obzira na medicinsku problematiku (bolnost, postoperativna i preoperativna stanja i slično).

Instruktor

Jasna Vidović

Bavila se plesom i raznim sportovima od 6 godine. Sa 19 god je otkrila čarobni svijet fittnesa i “zapela” u najljepšem mogućem smislu.

Vlada programima kao što su Zumba, Pilates, Aerobik, Korektivna gimnastika, Belly dance-aerobik, kružni trening, kao pedagog također obožava rad s djecom na tečajevima Plesnog vrtića i MTV Showdancea

Duboko je uvjerena da je fitness i ples izvor zdravlja, sreće i samopouzdanja i da bi svi trebali zakoračiti u svijet plesa i fitnessa i “zapeti” na isti način kao i ona.

Medicinska gimnastika

Radi se u manjim grupama, maximalan broj polaznika po grupi će biti 14, pa rezervirajte svoje mjesto već danas.

Vidimo se 🙂

Termini:

PON, SRI, PET 08.00h

PON, SRI, PET 17.30H

PON,SRI, PET 18.30h

Lokacija:

Ruđera Boškovića 18
Split (Split 3)⁣

Cijena:

290kn/mj

Rezerviraj termin već danas: