Salsa Silvester Party: THE MIND

Salsa Silvester Party u novootvorenom klubu THE MIND restorana Velum u četvrtak 28.12.2023. od 20h


Božićna nagradna igra na Facebook stranici Dalmatinskog portalaDalmatinskog portala: osvojite bogatu mesnu, hladnu ili sushi platu i rezervaciju stola za posljednji ovogodišnji latino plesnjak

Posljednji ovogodišnji latino plesnjak za sve generacije održati će se ovoga četvrtka 28.12.2023h. od 20h u novootvorenom klubu The Mind u sklopu restorana Velum u Uvali Baluni u Splitu.

Večer počinje u 20h sa dvije plesne radionice Cha Cha Cha i u 20.30h Salsa radionicu uz splitske instruktore Jakova i Anu, a od 21h otvara se plesni podij uz DJ Jhesus i Dj Daddy Cool.
Za animacijski dio i dobru zabavu pobrinuti će se također splitski instruktori Jerko i Polina.

Ulaz u klub i plesne radionice su besplatne, svi su dobrodošli, jedino za rezervaciju stola potrebno je za 30€ odlučiti se za jednu od bogatih plata (moguća je i ostala ponuda hrane u klubu).
Rezervacije su moguće na Whatsaap broj: 098330260, metodom bržeg prsta, jer je broj stolova ograničen.
HLADNA PLATA: domaći pršut, kulen, dvije vrste sira, skuta, domaći džem od prošeka i smokava, džem od marelice i papra, pesto od bosiljka, tapenada od maslina.
MESNA PLATA: uštipci od mesa, šunke i sira, pljeskavice gurmanske, domaće kobasice, otkošteni pileći bataci, punjena vješalica šunkom i sirom, ćevapi, kapula, pomfrit, domaći kajmak, urnebes umak.
SUSHI PLATA: izbor Sushi rolla: krastavci i kozice, tuna, losos, Sushi beef, Crab sushi, wasabi, soya sos, đumbir

Za osvojiti platu po izboru i rezervaciju stola za 4 potrebno je na Facebook stranici Dalmatinskog portala ispod ovog članka označiti još tri osobe koje bi poveli sa sobom! Nagrađeni će biti odabrani u komentaru članka 28.12.2023 u 16h.

Share
Tweet
WhatsApp

Novosti