Za Dan žena tjedan besplatnih plesova u Centru plesa u Splitu i Trogiru

Odabrati se mogu treninzi u Splitu: Zumba fitness, Reggaeton i Dancehall, Latin mix (dolazak solo ili u paru), Pilates i medicinska gimnastika u jutarnjim i popodnevnim terminima te u Trogiru: Zumba fitness, Pilates i medicinska gimnastika.

Zumba Split Marathon koji se održavao za Dan žena je odgođen zbog zabrane organiziranja manifestacija, ali svim djevojkama, ženama, mamama i bakama organizatori poklanjaju besplatni tjedan plesa po izboru na nekoj od lokacija u Splitu i Trogiru.

 

Iako samo vježbanje na Rivi nije zabranjeno, pogotovo što vježbačima ionako treba razmak da bi mogli izvoditi korake Zumba fitnessa, ipak su zabranjene manifestacije zbog COVID-19 mjera, te se nažalost za sada maraton odgađa do popuštanja mjera.

 

U dvoranama su dopušteni treninzi, pa organizatori poklanjaju besplatne treninge svoj djeci, djevojkama, ženama, mamama i bakama!

 

Odabrati se mogu treninzi u Splitu: Zumba fitness, Reggaeton, Latin mix (dolazak solo ili u paru), Pilates i medicinska gimnastika u jutarnjim i popodnevnim terminima te u Trogiru Zumba fitness, Pilates i medicinska gimnastika.

 

 

Zumba fitness je ples i vježba za sve generacije. Licenca je zaštićena u SAD-u 2001. i tvrtka trenutno zapošljava preko 100.000 trenera na 200.000 lokacija u 186 država svijeta s preko 15 milijuna tjednih polaznika. To je danas najrašireniji način vježbanja kroz plesnu animaciju i aerobik, te se može pronaći svuda – od hotela i turističke animacije i fitness centara do plesnih partija u klubovima. U Hrvatsku je prije 9 godina Centar plesa doveo Zumba fitness u Split, a od tada se Zumba fitness proširio u svako veće mjesto lijepe naše i susjednih država te postao najpopularniji fitness program na svijetu.

 

 

Pogledajte raspored plesova po danima i odaberite ples za djecu, solo ples ili ples u paru.

 

Raspored početnih i naprednih grupa predstavljamo redom:

DJEČJE GRUPE:

Plesni vrtić:
Grupa 3-6g:UTO, ČET 18.00-19.00h

PLESNI VRTIĆ + ZUMBA ZA MAME: UTO, ČET 18:00h

 

MTV Showdance:
Grupa 6g-12g: UTO, ČET 18.00-19.00h

 

PLESOVI U PARU:

Latin mix: Salsa i Bachata
TERMINI:
Početna grupa UTO, ČET 20.00 – 21.00h
Napredna grupa : UTO, ČET 21.00 – 22.00h

Besplatan tjedan za dolazak solo ili u paru

 

SOLO PLESOVI:

Zumba fitness 

TERMINI CENTAR PLESA SPLIT 3:

CENTAR PLESA: PON, SRI, PET 19.30h
CENTAR PLESA: UTO, ČET 18.00h

CENTAR PLESA: UTO, ČET 21.00h

ZUMBA+PLESNI VRTIĆ – UTO, ČET 18:00h

TROGIR Dvorana Kvadrilja:
UTO, ČET 18:30h

UTO, ČET 20:30h

 

Medicinska gimnastika i Pilates:

TERMINI CENTAR PLESA SPLIT 3:
PON, SRI, PET 08:00h

PON, SRI, PET 17:30h

PON, SRI, PET 18:30h

 

Reggeaton/Dancehall: UTO, ČET 20:00h

 

Potrebno je rezervirati svoj dolazak (zbog COVID ograničenja grupa) pozivom na 098330260 ili poslati WhatsApp poruku ili na web stranici www.zumbasplit.com 

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet
Share on whatsapp
WhatsApp

Novosti