Za Dan žena tjedan besplatnih plesova u Centru plesa u Splitu i Trogiru

Odabrati se mogu treninzi u Splitu: Zumba fitness, Reggaeton i Dancehall, Latin mix (dolazak solo ili u paru), Pilates i medicinska gimnastika u jutarnjim i popodnevnim terminima te u Trogiru: Zumba fitness, Pilates i medicinska gimnastika.

Zumba Split Marathon koji se održavao za Dan žena je odgođen zbog zabrane organiziranja manifestacija, ali svim djevojkama, ženama, mamama i bakama organizatori poklanjaju besplatni tjedan plesa po izboru na nekoj od lokacija u Splitu i Trogiru.

 

Iako samo vježbanje na Rivi nije zabranjeno, pogotovo što vježbačima ionako treba razmak da bi mogli izvoditi korake Zumba fitnessa, ipak su zabranjene manifestacije zbog COVID-19 mjera, te se nažalost za sada maraton odgađa do popuštanja mjera.

 

U dvoranama su dopušteni treninzi, pa organizatori poklanjaju besplatne treninge svoj djeci, djevojkama, ženama, mamama i bakama!

 

Odabrati se mogu treninzi u Splitu: Zumba fitness, Reggaeton, Latin mix (dolazak solo ili u paru), Pilates i medicinska gimnastika u jutarnjim i popodnevnim terminima te u Trogiru Zumba fitness, Pilates i medicinska gimnastika.

 

 

Zumba fitness je ples i vježba za sve generacije. Licenca je zaštićena u SAD-u 2001. i tvrtka trenutno zapošljava preko 100.000 trenera na 200.000 lokacija u 186 država svijeta s preko 15 milijuna tjednih polaznika. To je danas najrašireniji način vježbanja kroz plesnu animaciju i aerobik, te se može pronaći svuda – od hotela i turističke animacije i fitness centara do plesnih partija u klubovima. U Hrvatsku je prije 9 godina Centar plesa doveo Zumba fitness u Split, a od tada se Zumba fitness proširio u svako veće mjesto lijepe naše i susjednih država te postao najpopularniji fitness program na svijetu.

 

 

Pogledajte raspored plesova po danima i odaberite ples za djecu, solo ples ili ples u paru.

 

Raspored početnih i naprednih grupa predstavljamo redom:

DJEČJE GRUPE:

Plesni vrtić:
Grupa 3-6g:UTO, ČET 18.00-19.00h

PLESNI VRTIĆ + ZUMBA ZA MAME: UTO, ČET 18:00h

 

MTV Showdance:
Grupa 6g-12g: UTO, ČET 18.00-19.00h

 

PLESOVI U PARU:

Latin mix: Salsa i Bachata
TERMINI:
Početna grupa UTO, ČET 20.00 – 21.00h
Napredna grupa : UTO, ČET 21.00 – 22.00h

Besplatan tjedan za dolazak solo ili u paru

 

SOLO PLESOVI:

Zumba fitness 

TERMINI CENTAR PLESA SPLIT 3:

CENTAR PLESA: PON, SRI, PET 19.30h
CENTAR PLESA: UTO, ČET 18.00h

CENTAR PLESA: UTO, ČET 21.00h

ZUMBA+PLESNI VRTIĆ – UTO, ČET 18:00h

TROGIR Dvorana Kvadrilja:
UTO, ČET 18:30h

UTO, ČET 20:30h

 

Medicinska gimnastika i Pilates:

TERMINI CENTAR PLESA SPLIT 3:
PON, SRI, PET 08:00h

PON, SRI, PET 17:30h

PON, SRI, PET 18:30h

 

Reggeaton/Dancehall: UTO, ČET 20:00h

 

Potrebno je rezervirati svoj dolazak (zbog COVID ograničenja grupa) pozivom na 098330260 ili poslati WhatsApp poruku ili na web stranici www.zumbasplit.com 

Share
Tweet
WhatsApp

Novosti